top of page

Schoepsin maahantuonti

Schoeps on saksalainen, laadukkaista tuotteistaan tunnettu mikrofonivalmistaja. Dr. Karl Schoeps perusti yrityksen vuonna 1948. Perheyrityksenä aloittanut yritys on sittemmin laajentunut, mutta intohimo laadukkaisiin tuotteisiin on säilynyt ja Schoepsin kaikki tuotteet viimeistellään edelleen käsityönä.

Schoepsia pidetään pioneerina pienikalvoisten kondensaattorimikrofonien kehityksessä. Heidän mikrofoninsa ovat ansainneet paljon kunnioitusta tallentaa ääni värittymättä ja vääristymättä, riippumatta siitä, tuleeko ääni mikin suuntakuvion sisältä tai sen ulkopuolelta. Lisäksi Schoepsin mikrofonit tallentavat äänen kirkkaana ja selkeänä ilman kohinaa myös diskantissa, mikä on monesti haasteellista toteuttaa. Heidän mikrofoninsa ovatkin voittaneet useita palkintoja eri kisoissa niin teknologian mutta myös muotoilunsa ansioita.

Pro Audile on Schoeps mikrofonien maahantuoja ja heidän virallinen edustajansa Suomessa. Meidän kauttamme voit joko tilata heidän tuotteitaan, tiedustella niistä lisätietoja tai lähettää jo omistamiasi tuotteita huollettavaksi.

Schoepsin tuotteita pääset tarkastelemaan paremmin heidän omilta kotisivuiltaan, joille pääset tästä. Aiheesta enemmän kiinnostuneille sivuilta löytyy paljon tutustumisen arvoisia artikkeleita ja suosittelemme myös vilkaisemaan heidän YouTube-kanavaansa

Mikäli sinulla herää kysymyksiä aiheen tiimoilta tai tarvitset apua juuri sinulle oikean tuotteen löytämiseen, autamme sinua mielellämme eteenpäin! Älä myöskään epäröi kysyä apua, jos tarvitset apua tuotteiden käytössä, opastamme sinua tarvittaessa vaikka paikanpäällä.

Mikäli omistat Schoepsin mikrofoneja, sinun olisi hyvä huollattaa niitä 5–10 vuoden välein, käytöstä riippuen. Perushuollossa mikkien kapselit avataan ja puhdistetaan, ja tarvittaessa niihin vaihdetaan pienosia. Huollon lopuksi jokainen mikrofoni mitataan ja säädetään uuden asetuksiin, jolloin ne ovat aina kuin vastaostettuja ja toimivat luotettavasti vaativimmissakin äänitilanteissa.

Schoeps Mikrofone -logo
Schoeps premium dealer 2024.jpg
Pro Audilen Schoepsmikrofonien myyntipöytä

Ota yhteyttä

Heräsikö kiinnostus? Voit lähettää tarjouspyyntökyselyn tai kysyä lisää joko tämän lomakkeen kautta, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@proaudile.fi tai soittamalla numeroon 040 043 1605

Kysymyksesi on lähetetty
Ota yhteyttä
bottom of page