top of page
Refrain Records.jpg

Haluamme olla muusikon asialla. ‚Äč

‚Äč

Saammeko esitellä: uusi levy-yhtiömme Refrain Records.

‚Äč

Ajatuksenamme on, että meillä artisti on keskiössä, niin musiikkinsa kautta kuin sen esiintuomisessakin. Haluamme tuoda artistin lähemmäksi kuulijaa. Julkaisemme levyesittelyn yhteydessä materiaalia, jota ei välttämättä muuten löydy, avaamalla uniikkia prosessia levyjen takana. Julkaistu musiikki ja albumin kokonaisuus luo näin syvemmän kokonaisuuden tarjoamalla kuulijalle enemmän kosketuspintaa.

‚Äč

Refrain Recordsilla muusikko omistaa oikeudet omaan materiaaliinsa. Tämä tarkoittaa, että levy-yhtiö ei saa myydä materiaalia kolmansille osapuolille ilman artistin lupaa, mutta se saa käyttää omassa markkinoinnissaan julkaistua musiikkia. Suurin taloudellinen hyöty menee muusikoille, ei levy-yhtiölle.

Haluamme olla luotettava ja välitön toimija, jonka sydän on yksilön ja musiikin puolella.

Julkaisemamme levyt

Lento yli auringon - Olli-Pekka Tuomisalon sävellyksiä
Levyn kansikuva

Lento yli auringon

Olli-Pekka Tuomisalon sävellyksiä

Saksofoninsoiton tohtori ja uuden musiikin ahkera esitaistelija Olli-Pekka Tuomisalo on muusikonuransa aikana työskennellyt lukemattomien säveltäjien kanssa ja hänelle onkin omistettu n. 100 saksofonisävellystä. Musiikillisesti rajattoman monipuolinen tausta on vääjäämättömästi johtanut kohti omaa säveltäjyyttä ja 2020-luvun kuluessa Tuomisalo on ehtinyt kirjoittaa jo useita teoksia muusikkoystäviensä inspiroimana. Näistä sävelistä voi aistia klassisen nykymusiikin, jazzin, funkin, metallin, viihteen ja musiikkiteatterin vaikutteita suodattuneena tekijänsä omaksi vilpittömäksi sävelkieleksi.

SpaceTaxi variations - Tero Toivonen
Levyn kansikuva

SpaceTaxi variations

Tero Toivonen, french horn

Tää levy on sellainen lätkäkopin tuoksuinen kasvutarina Tikkurilan lähiöstä musiikin pariin.

Olisi ollut varmaan turvallisempaa täräyttää ilmoille levyllinen klassista tai uudempaa modernia käyrätorvimusiikkia MUTTA...

Mä olen saanut soittaa urani aikana n. 150 levyllä. Ne ovat aina olleet orkesterin tai jonkun muun projekteja. Tuli vihdoinkin aika ottaa riski ja tehdä jotain ihan täysin omaa. Uskallan luvata, että tällaista käyrätorvilevyä ette ole koskaan kuulleet.

bottom of page